نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح توجیهی تولید میوه خشک و ادویهطرح توجیهی تولید میوه خشک و ادویه آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از سفارش دادن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب کنید. در طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فهرست مطالب طرح توجیهی تولید میوه خشک و ادویهمیوهی خشک میوهی تازه است که آبش را از دست داده است فرایند خشک شدن می تواند در زیر نور آفتاب یا به وسیله مواد رطوبتزدا باشد که به سرعت رطوبت را از میوه میگیرند اما مهمترین شاخص میوههای خشک حفظ مواد مغذی میوهی تازه در فرایند فراوری می باشد چرا که مقداری از ویتامین C میوهها معمولاً در فرآیند خشک شدن از بین میرود، ولی مواد معدنی همانند فیبر، آنتیاکسیدانها و سایر اسیدهای ارگانیک می تواند سالم باقی بمانند. از مزیت میوهی خشک کاهش حجم آن نسبت به میوهی تازه و ماندگاری بالا است. میوههای خشک بارطوبت کم ومقادیر فراوان مواد مفید همانند پروتئین ، ویتامینها، مواد معدنی بعنوان تنقلات سالم و مفیدی محسوب می شوند تعدادی از مغذیترین میوههای خشک عبارت اند از: سیب، زردآلو، گلابی، کشمش، بلوبری، هلو، آلو، سرخالو (لیچی)، انجیر ادویه هاادویه ها فرآورده هایي هستند كه از اندامهاي مختلف گياهان تهيه بصورت مستقل و مخلوط آماده سازی شده می باشد و به منظور ايجاد عطر، طعم و رنگ در انواع غذاها، دسر و سس ها و سایر فراورده های غذایی به تناسب دستور پخت و آماده سازی بكار ميروند. فصل اول: چکیده مطالعات طرح تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی2-1 فرم مشخصات سوابق متقاضی 2-5 لیست مجوزهاي قانوني اخد شده 2-6 لیست مجوزهاي قانوني مورد نیاز ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح3-1 سیمای استان 3-2 مزیتهای مهم و اقتصادی استان اصفهان 3-3 نقش حوزه صنعت استان اصفهان بر اساس مطالعات آمایش سرزمین استان اصفهان 3-4 توانمندیهای بخش صنعت و معدن 3-5سایت صنعتی 3-6 موقعیت پروژه فصل چهارم: محصول، ویژگیها و استاندارهای آن4-1 مزیتهای تولید محصولات 4-2 معرفی میوه خشک و ادویه و فواید آنها 4-3 ادویه ها و طبقه بندی آنها 4-4 شماره تعرفه گمرکی 4-5 بررسی و ارائه استانداردمیوه خشک و ادویه 4-6 ويژگيها و مشخصات فنی بسته بندی میوه خشک و ادویه 4-7 معرفی موارد مصرف و کاربرد میوه خشک و ادویه 4-8. بررسی کالاي جایگزین و تجزیهوتحلیل اثرات آن بر مصرف میوه خشک و ادویه 4-9 بررسی قیمت میوه خشک و ادویه ( طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش ) 4-10 اهميت استراتژيك میوه خشک و ادویه در دنياي امروز 4-11 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرفکننده میوه خشک و ادویه ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل پنجم: مطالعه بازار و بررسي اقتصادي طرح5-1 واردات میوه خشک و ادویه 5-2 وضعیت جهانی صادارت میوه خشک جهان 5-3 آمار پروانههای بهرهبرداری تولید ادویه کشور و استان اصفهان 5-4 آمار جوار تاسیس های صنعتی صادره میوه خشک و ادویه 5-5 عرضه میوه خشک و ادویه 5-6 توليد داخلي میوه خشک و ادویه 5-7 واردات میوه خشک و ادویه 5-8 پیشبینی عرضه داخلی میوه خشک و ادویه 5-9 تقاضا میوه خشک و ادویه 5-10 تقاضاي خارجي (صادرات) 5-11 پيشبيني تقاضا 5-12 تقاضاي داخلي 5-13 عمده کانونهای مصرف میوه خشک و ادویه 5-14 پيشبيني تقاضاي کل 5-15 تحليل موازنه پيشبيني امکانات عرضه و پيشبيني تقاضا 5-16 جمعبندي، نتيجهگيري و ارائه پيشنهاد فصل ششم: مطالعات فنی
6-1 فرآيند آماده سازي و خشك كردن میوه ها و انواع ادویه 6-2 مراحل فراوری انواع میوه خشک و ادویه 6-3 بازرسي اوليه میوه خشک و ادویه 6-4 بازبيني قبل از شست وشو 6-5 شست و شو و گندزدايي 6-7 بازرسي پس از شست و شو 6-8 پوست گيري(Peeling) 6-9 حذف قسمت هاي ناخواسته (Trimming) 6-10 خرد كردن و اسلایس کردن 6-11 غير فعال كردن آنزيم(Blanching) 6-12 مرحله انيدريد سولفورو زدن دود دادن با گوگرد. 5-13 خشك كردن.میوه 6-14 سورت و بسته بندي محصول نهايی 6-15 قرنطينه كردن میوه خشک 6-16 انبارش محصول نهايي 6-17 فرآیندخشک کردن میوه ها 6-18 فرایند تولید بسته بندی انواع ادویه 6-19 ماشین آلات خط تولید میوه خشک و ادویه 6-20 محصولات طرح 6-21 ظرفیت سنواتی تولید میوه خشک و ادویه ( طرح توجیهی تولید خشکبار پوشش دار ) 6-22 هزينههاي سرمايهگذاري واحد تولید میوه خشک و ادویه 6-26 سرمايه در گردش میوه خشک و ادویه 6-27 هزينههاي توليد میوه خشک و ادویه 6-28 حقوق و دستمزد. 6-29 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات 6-30 برآورد هزینه تعمير و نگهداري میوه خشک و ادویه 6-31 برآورد هزينه استهلاک میوه خشک و ادویه 6-32 جدول هزينههاي ثابت و متغير 6-33 ظرفیت در نقطه سربهسر طرح میوه خشک و ادویه 6-34 زمانبندي اجراي طرح میوه خشک و ادویه ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل هفتم: مطالعات مالی طرح تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه7-1 پیش بینی عملکرد سود و زیان میوه خشک و ادویه 7-2 پیش بینی منابع و مصارف میوه خشک و ادویه 7-3 پیش بینی منابع ترازنامه میوه خشک و ادویه 7-4 جدول عایدات نقدی میوه خشک و ادویه 7-5 برخی از نسبتهای مالی 8 گرافهای کامفار 8-1 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth) 8-2 نرخ بازده سرمایه گذاری در طرح های توجیهی (IRR) 8-3 نرخ بازگشت داخلي براي آورده سهامداران (IRRE) 8-4 ارزش فعلي خالص (NPV) 8-5 نقطه سربهسر تولید 8-6 نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR) 8-7 تحلیل حساسیت نسبت به هزینههای تولید طرح مرتبط: سردخانه، سورت و بسته بندي ميوه وسبزيجات در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه :: برچسبها: طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه , :: بازدید از این مطلب : 33 نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح توجیهی تولید شیشه دوجدارهطرح توجیهی تولید شیشه دوجداره آماده قابل خریداری و دانلود است. شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از تهیه کردن یک اختصاصی، این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره به بررسی موارد مفیدی در حوزه های فنی، مالی و اقتصادی می پردازد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید فهرست مطالب طرح توجیهی تولید شیشه دو جداره را در ادامه ملاحظه فرمایید. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فهرست مطالب طرح توجیهی تولید شیشه دوجدارهشیشه چند جداره از دو یا چند لایه ساده و گاهی رنگی که به موازات یکدیگر قرار گرفته اند و توسط فاصله دهنده یا (اسپیسر) در دور تا دور آن از هم جدا شده اند و لبه ها آن ها نیز آب بندی شده و فضای بین آنها با مواد خشک کننده ای مانند سیلیکاژل و گاز خنثی بدون رطوبت پر شده ایجاد می شود. این نوع شیشه خاصیت عایق حرارتی و صداست و در داخل فاصله ای استاندارد از مواد جاذب رطوبت استفاده می گردد. استفاده از هر متر مربع شیشه دو جداره میتواند درسال تا ۴۰ متر مکعب گاز را صرفه جویی نماید و علاوه بر کاهش مصرف انرژی و سر و صدا سبب پاکیزه نگهداشتن محیط زیست نیز باشد
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی1 سوابق متقاضی: 10 1-2 سهامداران: 10 1-3 مديريت: 10 1-4 مدیریت اجرایی.. 10 1-5 مجوزهاي قانوني: 10 1-6 مجوزهاي موردنیاز. 11 1-7 بررسي توانمنديهاي مدیران واحد 11 فصل سوم : موقعیت استقرار طرح تولید شیشه های دوجداره3 ویزگی مکان استقرار طرح 13 3-1 استان تهران و البرز 3-2 مزیت های و پتانسیل های اقتصادی استان البرز و استان تهران. 3-3 توسعه اقتصادی استان از دیدگاه مطالعات آمایش سرزمین استان البرز 3-4 توانمندیهای بخش صنعت و معدن استان های البرز وتهران 17
حدول- شهرک های صنعتی استان 18 3-5 سایت صنعتی 19 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل چهارم :بررسی استاندارد و ویژگی های شیشه دوجداره4-2 تعاریف موضوعی شیشه دو جداره 4-3 تاریخچه شیشه دو جداره 23 4-4 موارد کاربرد و اهمیت شیشه دو جدار 23 4-5 کالاهای جایگزین و تنوع شیشه های دو جداره 24
4-6 شیشه های بدون فریم (Structural). 25 4-7 معرفي کد ISIC شیشه دو جداره 25 4-8 استانداردهای شیشه دو جداره 26 4-9 استاندارد محاسبه مقدار ضريب انتقال حرارت شيشه هاي چند جداره در ساختمان 26 4-10 استاندارد شیشه جام. 27 ( طرح توجیهی تولید شیشه سکوریت )
4-11 تعاریف و اصطلاحات در مورد کیفیت و نقص های شیشه جام 27 4-12 ویژگی برش شیشه 29 4-13 قيمت فروش محصولات طرح 30 4-1 عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح: 31 4-2 اهميت استراتژي شیشه 32 4-3 نمای کلی وضعیت جهانی تجارت شیشه کشورهای جهان 324-4 وضعیت صادرات محصولات شیشه ای در سال 2022 4-5 وضعیت واردات محصولات شیشه ای در سال 2022 4-6 وضعیت صادرات و واردات شیشه ایران درسال 2022 4-7 رتبه بندی تجاری محصولات شیشه ای 34 4-8 وضعیت تجارت محصولات شیشه ای 35 4-9 نقشه خالص تراز تجاری محصولات شیشه ای کشورهای جهانی 35 4-10 وضعیت تجارت جهانی صنعت شیشه ایران در سنوات گذشته. 36 4-11 تنوع محصولات شیشه ای بلحاظ میزان تجاری 36 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل پنجم : آمار مجوزهای صادره تولید شیشه دو جداره5-1 کانونهای عمده مصرف: 40 5-2 عرضه40 5-3 توليد داخلي 40 5-4 آمار کل پروانههای بهر برداری کشور 40 5-5 لیست واحدهای مهم دارای پروانههای بهرهبرداری شیشه دو جداره کشور. 41 5-6 آمار تجمعی واحدهای دارای پروانه بهره برداری شیشه دوجداره صنعتی کشور. 41 5-7 آمار جواز تاسیس های دارای پیشرفت فیزیکی تولید کننده شیشه دو جداره. 42 5-8 وضعیت تقاضای شیشه در صنعت ساختمان5-9 میزان مصرف انواع مصالح ساختمانی در سازه 45 5-10 برنامه فروش شرکت و تعيين بازار هدف 46 5-11 جمعبندي، نتيجهگيري و ارائه پيشنهاد 46 فصل ششم: مطالعه فنی طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره6 هدف از ایجاد طرح تولید شیشه دوجداره 48 6-1 محصول توليدي 48 6-2 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 48 6-3 مواد اولیه ، تکنولوژیهای مرسوم و فرآيند تولید. شیشه 49 6-4 مروری بر روش تولید شیشه. 49 6-5 افزودنی های ساخت شیشه. 50 6-6 مراحل مختلف تهیه شیشه 51 6-7 تجهیزات ومواد اولیه اصلی تولید شیشه 51 6-8 کوره های ذوب شیشه سازی51 6-9 روش های تولید شیشه دو جداره 53 6-10 مراحل تولید شیشه های دوجداره. 54 6-11 ماشینآلات و تجهیزات اصلی خط تولید 54 6-12 مدل ماشین آلات شیشه دوجداره 55 6-13 – پيشبيني برنامه توليد 56 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 6-14 هزينههاي سرمايهگذاري واحد تولیدی 576-15 مساحت وهزینه زمين 58 6-16 محوطهسازي.. 58 6-17 برآرود هزینه ساختمان سازی 58
6-18 تجهیزات 59 6-19 لیست تأسيسات: 60 6-20 برآرود هزینه تأسیسات عمومی و مکانیکی 60 6-21 هزینه تامین وسايل حملونقل و جرثقیل سقفی 61 6-22 تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي 62 6-23 هزينههاي متفرقه و پیشبینینشده 62 6-24 هزينههاي قبل از بهرهبرداري 62 6-25 دوره و میزان سرمايه در گردش 63 6-26 ایتم های هزينههاي توليد شیشه دو جداره 63 6-27 هزینه حقوق و دستمزد نیروس انسانی ستادی و عملیاتی 64 6-28 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات 64 6-29 برآرود هزینه تعمير و نگهداري دارایی های ثابت 65 6-30 هزينه استهلاک 65
6-31 جدول هزينههاي ثابت و متغير عملیاتی تولید 65 6-32 زمانبندي و مراحل اجراي طرح 66 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل هفتم: صورتهای مالی طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره7-1 پیشبینی عملكرد سودوزيان 69 7-2 جدول پیشبینی منابع و مصارف.. 70 7-3 جدول پیشبینی ترازنامه71 7-4 جدول عایدات نقدی 72 7-5 برخی از نسبتهای مالی 73 طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید الیاف شیشه در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره :: برچسبها: طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره , :: بازدید از این مطلب : 30 نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمشطرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش اطلاعات مفید در حوزه های فنی ، مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر را می توانید مورد بهره برداری قرار دهید. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمشبه انگور خشک شده از ازقامی همانند سلطانی بیدانه با رنگ روشن و کورنت با رنگ تیره که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کن های صنعتی تهیه می شود کشمش میگویند کشمش فرآورده ی خشک شده انواع انگور و مقاوم نسبت به شرایط نگهداری محیطی است که با روش های متفاوتی تهیه می شود. رایجترین کشمشهای موجود عبارتند از : کشمش سبز و زرد قلمی، کشمش آفتابی کاشمری ، کشمش مویز و کشمش پولویی این محصولات با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز در آن به نامهای مختلفی در بازار به فروش میرسند و مانند سایر خشکبارها در تمام طول سال یافت میشوند کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی , سرشار از آهن، پتاسیم ، کلسیم , ویتامینهای گروه B است. فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمشخلاصه وضعیت مالی وفنی طرح. 8 فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی 1-1 فرم مشخصات و سوابق متقاضی 10 1-2 جدول معرفی سهامداران 10 1-3 فرم مشخصات و سوابق مديريت 10 1-4 فرم مشخصات مدیریت اجرایی 10 1-5 مجوزهاي قانوني مورد نیاز اجرای طرح 1-6 بررسي توانمنديهاي مدیران و اعضای واحد. 11 فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح3-1 سیمای افتصادی استان چهارمحال بختیاری 13 3-2 چكيده اطلاعات بخشهاي اقتصادي استان 13 3-3 توانمندیهای صنعتی استان چهار محال بختیاری ( مطالعات آمایش سرزمین استان چهار محال بختیاری ) 3-4 سایت صنعتی 14 3-5 موقعیت پروژه 15 جدول- وضعیت زمین محل اجرای طرح 15 3-6 وضعیت دسترسی به زیرساختها 15 فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش3-1 مزیتهای تولید کشمش ( سردخانه، سورت و بسته بندي ميوه وسبزيجات ) 3-2 معرفی کشمش انگور. 20 3-3 فواید کشمش 20 3-4 کالاهای جايگزين بسته بندی کشمش ( طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه ) 3-5 درجه بندی کشمش 21 3-6 بررسی روش های فراوری انگور 22 3-7 روش آفتابی تولید کشمش 22 3-8 متد سایه خشک تولید کشمش سبز معمولی 23 3-9 روش تولید کشمش تیزابی 23 3-10 شیوه تولید کالیفرنیای 23 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 3-11 شرح کامل فرآیند تولید سورت و بسته بندی کشمش3-12 بررسی وضعیت نگهداری کشمش در تاکستان 24 3-13 آماده سازی اولیه کشمش و مواد اولیه برای بسته بندی 24 3-14 بوجاری مقدماتی 24 3-15 شستشو 24 3-16 گوگردزنی 24 3-17 غربال کردن 25 3-18 بسته بندی 25 3-19 انبارداری 25 3-20 ضدعفونی کردن کشمش ها 25 3-21 معرفي کدهاي ISIC سورت و بسته بندی کشمش3-22 استانداردهای آماده سازی و بسته بندی کشمش 26 3-23 مشخصات فنی محصول 27 3-24 کارکردهای طرح 27 3-25 کارکرد در سطح پروژه: 28 3-26 عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح 29 3-27 اهميت استراتژيك كالا در دنياي امروز 29 فصل چهارم: آمار مجوزهای صادره سورت و بسته بندی کشمش4-1 لیست واحدهای تولید کننده صنعتی کشمش استان 32 4-2 پروانه های بهره برداری تولید کشمش کشور 33 4-3 لیست مشخصات واحدهای مهم تولیدکننده کشمش دارای اشتغال بیشتر از 50 نفر 4-4 آمار جواز های تاسیس صادره تولید کشمش کشور
4-5 جواز تاسیس های دارای پیشرفت فیزیکی 60 درصد به بالا تولید کشمش کشور 34 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل پنجم: مطالعه فنی طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش
5-1 محصولات توليدي.. 36 5-2 دانش فنی پروژه و روش سورت و بسته بندی 36 5-3 بررسی سطح تکنولوژي تولید . 37 5-4 ماشین آلات فراوری سورت و بسته بندی 38 5-5 تجهیزات بوجاری 38 5-6 دستگاه شستشو 39 5-7 دستگاه شن گیر 39 5-8 دستگاه سانتریفوژ 39 5-9 ماشین ریزگیر 39 5-10 پوش گیر 39 5-11 دم گیر 39 5-12 سورتینگ 39 5-13 دستگاه و تجهیزات بسته بندی کشمش 40 5-14 بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت کشمش5-15 ایستگاه کنترل کیفیت مواد 40 5-16 بخش کنترل کیفی محصول حین تولید 40 5-17 ایستگاه کنترل کیفی محصول تولیدی 40 5-18 مزایای اتوماسیون خط تولید. 41 5-19 برنامه ریزی سورت وبسته بندی انواع کشمش 41 5-20 هزينههاي سرمايهگذاري واحد تولیدی5-21 مساحت زمين با احتساب طرح توسعه آتی 43 5-22 جدول مشخصات هزینه زمين طرح 43 5-23 میزان و هزینه محوطهسازي 44 5-24 برآورد مساحت و هزینه ساختمان سازی 44
5-25 لیست تجهیزات تولید5-26 تأسيسات عمومی مکانیکی و برقی 47 5-27 میزان برق مصرفی 48 5-28 سيستم اعلام و اطفاء حريق 50 5-29 تجهیزات گرمايشی و سرمايشی 50 5-30 کمپرسور هواي فشرده 50 5-31 میزان سوخت و انرژی مصرفی 50 5-32 ارتباطات 50 5-33 میزان آب مصرفی 50
5-34 تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي 51 5-35 هزينههاي متفرقه و پیشبینی نشده 51 5-36 برآورد هزينههاي قبل از بهرهبرداري 51 5-37 سرمايه در گردش مورد نیاز بک دوره تولید و فروش 5-38 هزينههاي توليد طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش
5-39 حقوق و دستمزد نیروی انسانی ستادی و عملیاتی 54 5-40 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات 55 5-41 برآرود هزینه تعمير و نگهداري دارایی های ثابت 57 5-42 هزينه استهلاک 57 5-43 جدول هزينههاي ثابت و متغير عملیاتی طرج 58 5-44 وضعیت ظرفیت تولید و فروش در نقطه سربهسر 59 5-45 زمانبندي اجراي طرح 59 فصل ششم: صورتهای مالی طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش6-1 پیشبینی عملكرد سود وزيان 62 6-2 جدول پیش بینی منابع ومصارف.. 63 6-3 جدول پیش بینی ترازنامه. 64 6-4 جدول عایدات نقدی 65 6-5 برخی از نسبتهای مالی 66 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید لواشک میوه در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش :: برچسبها: طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش , :: بازدید از این مطلب : 30 نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیومطرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی ، این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فهرست مطالب طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیومآلومینیوم از نظر هدایت الکتریکی فلز شناخته شده است و در رتبه چهارم هدایت الکتریکی فلزات قرار دارد در این فهرست به ترتیب طلا ، نقره و مس جایگاه های اول تا سوم را به خود اختصاص داده اند بنابراین میتوان گفت که آلومینیوم بهعنوان دومین ماده رسانا موجود از لحاظ عملی ، تنها پس از مس، رتبهبندی میشود.کابلهای آلومینیومی در دو نوع کابل زمینی و کابل خودنگهدار تولید می شوند کابل زمینی نوعی از کابل با نصب ثابت است . این کابلهای برق در کابل کشی زمینی استفاده میشوند. کابل خودنگهدار در مواردی که استفاده از خطوط با هادی های هوایی با رعایت حریم خطوط برق استفاده می شود . فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی2-1 سوابق متقاضی 12 2-2 سهامداران 12 2-3 فرم مشخصات مديريت 13 2-4 مشخصات مدیریت اجرایی 13 2-5 لیست مجوزهاي قانوني مورد نیاز اجرای طرح 13 2-6 بررسي توانمنديهاي مدیران واحد 14 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل سوم : موقعیت استقرار طرح 16
3-1 موقعیت استان تهران 16 3-2 مزیتهای مهم و اقتصادی استان تهران (مطالعات آمایش سرزمین استان تهران ) 3-3 توانمندیهای بخش صنعت و معدن 18 فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات4-1 معرفی طرح 23 4-2 اهداف طرح: 23 4-3 میزان مصارف سیم وکابل در انتقال انرژي الکتریکی 23 4-4 کابل آلومینیوم 24 4-5 اهمیت سیم و کابل آلومینیوم 24 4-6 ویژگیهای کابل آلومینیوم 24 4-7 انواع سیم و کابل آلومینیوم 25 4-8 کابل آلومینیومی مفتولی ساده 25 4-9 کابل آلومینیومی هوایی و کاربردهای آن 25 4-10 کابل آلومینیومی زمینی 26 4-11 کابل آلومینیومی فشار قوی.. 26 4-12 کابل آلومینیومی فشار متوسط.. 27 4-13 کابل آلومینیومی زرهی (کابل آلومینیومی با عایق چند لایه). 27 4-14 کابل آلومینیومی خود نگهدار. 27 4-15 کاربردهای کابل آلومینیوم. 27 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 4-16 معرفی کد آیسیک و گمرکی محصولات 284-17 شرايط واردات محصول. 29 4-18 بررسي استانداردهاي سیم وکابل آلومینیوم. 29 4-19 ويژگي های سيم های آلومينيومي كشش سرد . 30 4-20 بررسي ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي وجهانی محصول 31 4-21 کاربردهای سیم و کابل آلومینیوم 31 4-22 مروري بر قيمت هاي داخلي محصول 32 4-23 مروري بر قيمت هاي جهاني محصول. 32 4-24 شرح مختصری از بازار و مشتریان: 33 4-25 بررسي کالاهاي جايگزين تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول ( طرح توجیهی تولید سیم و کابل مسی ) 4-26 بررسي اهميت استراتژيکي کالا در دنياي امروز. 33 4-27 کشورهاي عمده توليد کننده مصرف کننده محصول. 34 4-28 شرايط صادرات محصول. 34 4-29 برخورداري از مزيت رقابتي به لحاظ قيمت.. 34 4-30 برخورداري از مزيت رقابتي به لحاظ کيفيت.. 34 4-31 آشنايي کامل با امور تجارت جهاني.. 35 4-32 دارا بودن استاندارد جهاني.. 35 4-33 برخورداري از توان مالي مناسب 35 فصل پنجم : مطالعه بازار و بررسي اقتصادي طرح5-1 آمار سیم و کابل آلومینیوم و مسی 37 5-2 آمار سیم و کابل مسی شارلاکدار. 37 5-3 آمار تولیدکنندگان مهم سیم وکابل آلومینیوم در کشور تا سال 37 5-4 آمار تولیدکنندگان مهم سیم وکابل برق مسی در کشور تا سال 38 5-5 آمار تولیدکنندگان سیم ومفتول فلزی خاص در کشور تا سال 1402 5-6 لیست واحدهای صنعتی تولید کننده سيم مسی لاكي کشور ( طرح توجیهی تولید سیم مسی لاکی ) 5-7 وضعیت تقاضای داخلی وپایتخت به سیم و کابل 41 5-8 بررسی اجمالی وضعیت جمعیت و مسکن از دیدگاه نیاز به زیر ساخت و سیم وکابل 41 5-9 روند تغييرات جمعيت در ايران 41 5-10 نموار تغییرات چمعیتی کشور و پایتخت.. 44 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 5-11 وضعیت جهانی تجارت سیم و کابل آلومینیوم 455-12 نمای کلی تجارت سیم آلومینیوم 45 5-13 صادرات سیم آلومینیوم کشورهای جهان درسال 2022. 46 5-14 واردات سیم آلومینیوم کشورهای جهان درسال 2022. 46 5-15 رتبه بندی تجاری سیم آلومینیوم 47 5-16 یزرگترین کشورهای صادر کنندگان و وارد کنندگان سیم آلومینیومی درسال 2021. 47 5-17 نقشه تجارت خالص سیم آلومینیومی کشورهای جهان و ایران در سال 2022. 48 5-18 وضعیت جهانی تجارت سیم مسی.. 49 5-19 نمای کلی تجارت سیم مسی.. 49 5-20 صادرات سیم مسی کشورهای جهان درسال 2022 5-21 واردات سیم مسی کشورهای جهان درسال 2022 5-22 رتبه بندی تجاری سیم مسی 50 5-23 یزرگترین کشورهای صادر کنندگان و وارد کنندگان سیم مسی درسال 2022 5-24 یزرگترین کشورهای صادر کنندگان و وارد کنندگان سیم مسی درسال 2021 5-25 نقشه تجارت خالص سیم مسی کشورهای جهان و ایران در سال 52 5-26 تفکیکی سهم تجاری سیم های مسی جهان و ایران 53 5-27 وضعیت مقایسه ای تجارت سیم مسی کشورها و ایران.. 54 5-28 وضعیت تجارت وصادرات سیم مسی ایران در سالهای قبل 54 فصل ششم : مطالعه فنی طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم6-1 هدف از ایجاد طرح 56 6-2 دانش فنی و فرایند تولید محصول 56 6-3 مقايسه روش توليد معمول کشورمان با ديگر کشورهاي جهان.. 57 6-4 تعيين نقاط قوت ضعف تکنولوژي هاي مرسوم در توليد محصول. 57 6-5 روش توليد روش تولید سیم وکابل 58 6-6 راندمان توليد در واحدهاي توليدي فعال. 59 6-7 لیست ماشین آلات صنعتی.. 59 6-8 دستگاه کشش سیم متوسط 61 6-9 توصیف دستگاه کشش سیم فاین 61 6-10 دستگاه برداشت سیم Wire Take-up. 6-11 بخش مالی طرح تولید سیم و کابل برق.. 62 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 6-12 هزينههاي سرمايهگذاري طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم6-13 مساحت و قیمت زمين 64 6-14 محوطهسازي.. 65 6-15 ساختمان سازی 65
6-16 تجهیزات تولید 66 6-17 تأسيسات عمومی 68 6-18 وسايل حملونقل درون کارگاهی 69 6-19 تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي 70 6-20 هزينههاي متفرقه و پیشبینینشده 70 6-21 هزينههاي قبل از بهرهبرداري 70 6-22 سرمايه در گردش 71 6-23 هزينههاي توليد. 71 6-24 مواد اوليه، کمکي و بستهبندي 71 6-25 حقوق و دستمزد نیروی انسانی 71 6-26 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات مصرفی 72 6-27 برآرود هزینه تعمير و نگهداري 72 6-28 هزينه استهلاک 73 6-29 جدول هزينههاي ثابت و متغير 73 6-30 زمانبندي اجراي طرح 74 جدول – پیشبینی برنامه زمانبندي اجراي طرح 74 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل هفتم: صورتهای مالیطرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم7-1 پیشبینی عملكرد سودوزيان 7-2 جدول پیشبینی منابع و مصارف.. 78 7-3 جدول پیشبینی ترازنامه. 79 7-4 جدول عایدات نقدی.. 80 7-5 نسبتهای مالی 81 طرح مرتبط: ( طرح توجیهی تولید مفتول هادی برق ) در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم :: برچسبها: طرح توجیهی تولید سیم و کابل آلومینیوم , :: بازدید از این مطلب : 22 نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکیطرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی گارگاهی آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی گارگاهی اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی گارگاهیطرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی در ظرفیت حداقل اقتصادی در مناطقی از کشور که دارای واحدهای مشابه و بزرگ مقیاس وجود ندارد با استفاده از تکنولوزی مناسب تولید محصولات بدلیل مزیت مواد اولیه صنایع پایین دستی پتروشیمی می تواند بعنوان یک مزیت اقتصادی مورد بررسی و سرمایه گذاری قرار گیرد در تولید لیوان های یکبار مصرف وجود استحکام و پایداری در زمان مصرف با وزن کم اهمیت رقابتی و قیمتی را فراهم می سازد لذا توجه به تکنولوژی ماشین آلات و فرایند تولید محصولات بمنظور دستیابی به سرعت و کیفیت محصولات با کمترین ضایعات اهمیت وافری دارد. فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی1- فرم سوابق متقاضی 1-2 فرم مشخصات سهامداران 10 1-3 جدول مشخصات مديريت 10 1-4 فرم مشخصات مدیریت اجرایی 10 1-5 مجوزهاي قانوني مورد نیاز احداث طرح در ناحیه صنعتی 1-6 بررسي توانمنديهاي و تجارب مدیران واحد 11 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل سوم : مکان اجرای طرح
4-1 مزیت های اقتصادی استان کرمان 13 4-2 محورهای توسعه کهوج کرمان از دیدگاه آمایش سرزمین 13 4-3 نقشه توسعه صنعت ومعدن استان کرمان از دید آمایش سرزمین 15 4-4 نتیجه گیری مجورهای توسعه آمایشی شهرستان کهنوج 15 4-5 موقعیت اجرایی طرح 15 فصل چهارم: بررسی ویژگیهای استاندارها و کدهای محصولات4- مقدمه 18 4-1 مزیتهای تولید ظروف یکبار مصرف 19 4-2 مزیتهای تولید ظروف یکبار مصرف پلی استایرینی 19 4-3 تعاریف موضوعی 20 4-4 تعریف ظروف یکبار مصرف پلیمری 20 4-5 مشخصات و ويژگيها ظروف یکبار مصرف پلاستیکی 20 4-6 تنوع ظروف یکبار مصرف 21 4-7 بررسی و ارائه استاندارد ظروف یکبار مصرف پلاستیکی 23 4-8 استاندارهای ظروف تجذید پذیر 23 4-9 ويژگی های ظروف یکبارمصرف 23 4-10 قیمت تولید داخلی محصولات یکبار مصرف 4-12 موارد کاربرد انواع لیوان یکبار مصرف 25 4-13 کالاي جایگزین ظروف ولیوان های یکبار مصرف ( طرح توجیهی تولید انواع ظروف فلزی ) 4-14 کشورهاي عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول یکبار مصرف 26 4-15 ظرفیت گارگاهی محصولات یکبار مصرف 27 4-16 اهميت لیوان و ظروف یکبار مصرف 27 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل پنجم: عرضه و تقاضای لیوان های و ظروف یکبار مصرف
5-1 عرضه. 30 5-2 توليد داخلي 30
5-3 وضعیت آماری پروانههای بهرهبرداری ظروف یکبار مصرف کشور 30 5-4 جوازهای تأسیس صادره تولید انواع ظروف یکبار مصرف 31 5-5 لیست مشخصات جوازهای تاسیس صادراه انواع ظروف یکبار مصرف استان کرمان 31 5-6 طرحهای تولید ظروف یکبار مصرف استان کرمان با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد 32 5-7 لیست مشخصات واحدهای تولیدکننده ظروف یکبار مصرف استان تهران 32 5-8 عمده کانونهای مصرف وتقاضا 33 5-9 برنامه فروش شرکت و تعيين بازار هدف 34 5-10 جمعبندي، نتيجهگيري و ارائه پيشنهاد 34 فصل ششم: مطالعه فنی طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی
6-1 محصول توليدي 36 6-2 دانش فنی پروژه و روش تولید لیوان های یکبار مصرف 36 6-3 تکنولوژیهای مرسوم در فرآيند توليد ظروف یکبار مصرف 37 6-4 روش ها و فرایندهای مختلف تولید 37 6-5 گرانول ساز ی 37 6-6 تولید ورق 37 6-7 سیستم الکتروفرمینگ ورق های تولید شده 38 6-8 قالبگیري فشاري ( طرح توجیهی تولید قالب های صنعتی ) 6-9 قالبگیري تحت خلاء 6-10 قالبگیري به روش درهم رفتن 6-11 قالبگیري به روش در هم رفتن 39 6-13 فرآيند تولید ظروف یکبار مصرف 40 6-14 ماشینآلات و تجهیزات اصلی خط تولید 41 6-15 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژي 42 6-16 مزایای اتوماسیون خط تولید. 43 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) برآورد هزينههاي سرمايهگذاري واحد کوچک مقیاس تولید لیوان یکبارمصرف6-18 زمين 46 6-19 محوطهسازي 46 6-20 ساختمان سازی کارگاهی 47
6-21 تجهیزات جانبی خط تولید 48 6-22 تأسيسات عمومی بنگاه 49 6-23 تجهیزات حمل و نقل درون کارگاهی 50 6-24 تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي 51 6-25 هزينههاي متفرقه و پیشبینی نشده 51 6-26 هزينههاي قبل از بهرهبرداري 51 6-27 سرمايه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید 52 6-28 هزينههاي توليد 52 6-29 برآورد حقوق و دستمزد نیروس انسانی ستادی و عملیاتی 52 6-30 برآورد انرژ ی ، هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات 53 6-31 هزینه های تعمير و نگهداري 54
6-32 هزينه استهلاک 54 6-33 جدول هزينههاي عملیاتی ثابت و متغير تولید محصولات 54 6-34 زمانبندي اجراي طرح 55 جدول – پیشبینی برنامه زمانبندي اجراي طرح 56 فصل هفتم: صورتهای مالی طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی7-1 پیشبینی عملكرد سودوزيان 58 7-2 جدول پیشبینی منابع و مصارف 59 7-3 جدول پیشبینی ترازنامه 60 7-4 جدول عایدات نقدی 61 7-5 برخی از نسبتهای مالی 62 7-6 پیوست ها : مستندات 62 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی :: برچسبها: طرح تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی , :: بازدید از این مطلب : 31 نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح توجیهی تولید لواشک میوه هاطرح توجیهی تولید لواشک میوه ها آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها اطلاعات مفید در حوزه های فنی ، مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر را می توانید مورد بهره برداری قرار دهید. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) هرست مطالب طرح توجیهی تولید لواشک میوه هالواشک نوعی فراورده خشک از میوه ها و سبزی ها است که در صورت تولید آن با کیفیت مناسب می تواند جایگاه مهمی را در بین مصرف کنندگان به خود اختصاص دهد. توليد لواشك صنعتي از دید صنايع غذايي فرایندهایی مشتمل بر دريافت و انتخاب ميوه هاي سالم ، شستشو و ضد عفوني ،سورتينگ و خردكردن ،هسته و پوست گیری ، انتقال آن به مخزن هاي پخت ،بهداشتی وپاستوریزه نمودن ،ايجاد طعم مناسب ، كنترل دما و پهن كردن يكنواخت ،برش زدن لواشک ، ،بسته بندي و كنترل كيفي محصول را دربر میگیرد. در زنجیره تامین برای تولید لواشک از انواع پوره و میوه های بدون هسته و دارای هسته بصورت مستقل و ترکیبی استفاده می گردد . فصل اول: چکیده مطالعات طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها
فصل دوم: معرفی سوابق متقاضی طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها1 فرم سوابق متقاضی 11 1-2 حدول مشخصات سهامداران 11 1-3 فرم مشخصات مديريت 11 1-4 مشخصات مدیریت اجرایی.. 11 1-5 لیست مجوزهاي قانوني مورد نیاز احداث طرج 12 1-6 بررسي توانمنديهاي مدیران و اعضای واحد. 12 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها3-1 استان چهارمحال بختیازی 14 3-2 چكيده اطلاعات بخشهاي اقتصادي استان. 14 3-3 توانمندیهای صنعتی استان چهار محال بختیاری ( مطالعات آمایش سرزمین استان چهار محال بختیاری ) 3-4 سایت صنعتی 16 3-5 موقعیت پروژه. 16 جدول 3-5 – وضعیت زمین محل اجرای طرح. 16 3-6 وضعیت دسترسی به زیرساختها 16 فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات4 مقدمه 18 4-1 مزیتهای تولید محصولات 19 4-2 معرفی لواشک میوها 20 4-3 انواع لواشک : 21
4-4 مواد و روش ها تهیه لواشک 21 4-5 مراحل صنعتی تولید لواشک
4-6 معرفي کدهاي ISIC لواشک میوه ها 4-7 شماره تعرفه گمرکی: 23 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 4-8 بررسی و ارائه استاندارد محصول 24
3-9 استاندارد آئين كارتوليد لواشک ميوه ها و سبزيها 25 3-10 هدف تدوین استاندارد 25 3-11 دامنه كاربرد استاندارد تولید لواشک.. 25 3-12 تعاريف واصطلاحات طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها 3-13 لواشك ميوه. 25 3-14 پوره ميوه. 25 3-15 علف گير 25 3-16 خردكن (آسياب). 25 3-17 خط توليد و آماده سازی مواد اولیه. 26
3-18 ويژگيهاي مواد اوليه. 26 3-19 ميوه مورد استفاده درتولید لواشک 26 3-20 مراحل استاندارد تولید لواشک 26 3-21 تحويل ميوه 26 3-22 شرايط تحويل ميوه به واحد توليدي 26 3-23 محل تحويل ميوه 26 3-24 اتاق سرد جهت نگهداري موقت ميوه 27 3-25 شستشوي ميوه 27 3-26 ويژگي حوضچه شستشوي اوليه 27 3-27 نحوه شستشوي ميوه درحوضچه اوليه 27 3-28 علف گير 27 3-29 شستشوي ثانويه 28 3-30 دريچه كنترل ورودي 28 3-31 بازرسي ميوه درحال عبور 28 3-32 شستشوي نهائي 28 3-33 خردكردن 28 3-34 پيش گرم كردن 29 3-35 صاف كردن 29 3-36 جمع آوري پوره ميوه 29 3-37 تغليظ پوره ميو ه 30 3-38 ذخيره سازي خمير لواشك قبل ازمرحله خشك كردن 30 3-39 خشك كردن 30 3-40 بازرسي پس ازخشك كردن 30 3-41 قرنطينه 30 3-42 برش نهائي وبرچسب زني 31 3-43 آزمايشگاه كنترل كيفيت31 3-44 انبارداري 31 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 3-45 ویژگیهای فیزیکی و شیميايي استاندارد لواشک 313-46 معرفی موارد مصرف لواشک 32 3-47 بررسی کالاي جایگزین 33 ( طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه ) 3-48 ماشین آلات تولید لواشک 33 3-49 کارکردهای طرح 34 3-50 کارکرد در سطح پروژه: 35 3-51 عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح 35 3-52 اهميت استراتژيك كالا در دنياي امروز 36 فصل چهار : آمار وضعیت پروانه ای بهره برداری و جواز تاسیس های صادره4-1 لیست واحدهای تولید کننده لواشک استان چهار محال بختیاری 39 4-2 پروانه های بهره برداری تولید لواشک کشور 40 4-3 لیست مشخصات واحدهای مهم تولیدکننده لواشک دارای اشتغال بیشتر از 50 نفر 40 4-4 آمار جواز های تاسیس صادره تولید لواشک کشور 41 4-5 جواز تاسیس های دارای پیشرفت فیزیکی 60 درصد به بالا تولید لواشک کشور 41
5 هدف از ایجاد بنگاه 43 5-1 محصولات توليدي 43 5-2 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 43 5-3 بررسی سطح تکنولوژي تولید 44 5-4 تکنولوژیها و ماشین آلات اصلی تولید 45 5-5 مزایای اتوماسیون خط تولید. 46 5-6 برنامه ریزی تولید انواع پوره و لواشک 47 ( طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا ) ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) 5-7 هزينههاي سرمايهگذاري طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها5-8 مساحت و هزینه تامین زمين 49 5-9 محوطهسازي 49 5-10 ساختمان سازی 50
5-11 تجهیزات تولید 52 5-12 تأسيسات عمومی 52 5-13 میزان برق مصرفی 53 5-14 سيستم اعلام و اطفاء حريق 54 5-15 سيستم گرمايش و سرمايش 55 5-16 سيستم هواي فشرده 55 5-17 میزان سوخت مصرفی 55 5-18 ارتباطات 55 5-19 آب مصرفی 55
5-20 تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي 56 5-21 هزينههاي متفرقه و پیشبینینشده 56 5-22 هزينههاي قبل از بهرهبرداري 56 5-23 سرمايه در گردش 57 5-24 هزينههاي توليد 58
5-25 حقوق و دستمزد. 59 5-26 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات 60 5-27 تعمير و نگهداري 62 5-28 هزينه استهلاک 62 5-29 جدول هزينههاي ثابت و متغير 63 5-30 نقطه سربهسر. 64 5-31 زمانبندي اجراي طرح. 64 ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) فصل ششم : صورتهای مالی طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها6-1 پیشبینی عملكرد سود وزيان 67 6-2 جدول پیش بینی منابع ومصارف 68 6-3 جدول پیش بینی ترازنامه 69 6-4 جدول عایدات نقدی 70 6-5 برخی از نسبتهای مالی طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها طرح مرتبط: سردخانه، سورت و بسته بندي ميوه وسبزيجات در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها :: برچسبها: طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها , :: بازدید از این مطلب : 29 نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر
طرح توجیهی تولید روغن حیوانیطرح توجیهی تولید روغن حیوانی آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی، این طرح توجیهی آماده را از سایت طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید روغن حیوانی اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید. ((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید)) هرست مطالب طرح توجیهی تولید روغن حیوانیتولید روغن حیوانی از کره حیوانی محلی در شرایط بهداشتی صورت می گیرد مصرف متعادل این روغن بر سلامتی انسان ودر استخوان سازي، کاهش غلظت خون، کاهش چربی هاي زاید شکم، شادابی و سفیدي پوست و سم زدایی از بدن می تواند موثر باشد تغذیه سلول هاي عضله قلب از اسیدهاي چربی است که در روغن حیوانی یافت می شود در ساختمان شیمیایى روغن هاى حیوانى اسیدهاى چرب کوتاه زنجیر بیشترى وجود دارد که اشباع شده هستند،در حالى که روغن هاى گیاهى اسیدهاى چرب طولانى زنجیر غیراشباع بیشترى دارند.درفرایند تولید زمانی که کره را از دوغ جدا شود کره را درون دیگ هاي بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت می دهند تا در اثر حرارت، آب کره تبخیر و روغن آن که چربی حیوانی است باقی بماند و روغن حاصله را در ظروف بهداشتی صنایع غدایی بسته بندی نمایند. فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالیخلاصه وضعیت مالی و فنی طرح فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی2 فرم مشخصات سوابق متقاضی 10 2-1 معرفی سهامداران 10 2-2 مشخصات مديريت 11 2-3 مدیریت فنی 11 2-4 لیست مجوزهاي قانوني مورد نیاز 11 2-5 بررسي سوابق توانمنديهاي اعضا 11 فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح3-1 سیمای اقتصادی استان خراسان رضوی 14 3-2 مزیتهای مهم و اقتصادی استان خراسان رضوی 14 3-6 نقش حوزه صنعت معدن استان خراسان رضوی بر اساس سند آمایش ملی 17 3-7 سایت صنعتی شهرک صنعتی توس.. 18 3-8 موقعیت اجرایی پروژه 19
فصل چهارم: محصول، ویژگیها و استاندارهای آن4-1 روغن کشی 22 4-2 روغن نباتی 22 4-3 روغن حیوانی 23 4-4 خواص روغن و کره هاي حیوانی 24 4-5 میزان اسیدهاي چرب ضروري موجود در روغن 24 4-6 عوامل موثر بر کیفیت روغن حیوانی 25 4-7 سایر روغن ها 25 4-8 روغن هاي حد وسط 26 4-9 روغن ها مامناسب بلحاظ ارزش خوراکی 26 4-10 بررسی کالاهاي جایگزین 27 ( طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین ) 4-11 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیاي امروز 27 4-12 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 27 4-13 شرایط صادرات 28 فصل پنجم: آمار عرضه وتقاضا5-1 آمار کل پروانههای کشور 30 5-2 لیست مشخصات واحدهای صنعتی کشوردرزمینه تولید روغن حیوانی 32 5-3 پيشبيني امکانات عرضه 32 5-4 وضعیت بازار جهانی روغن حیوانی 32 5-5 جدول صادرات کشورهای روغن حیوانی جهان و سهم ایران 33 5-6 نقشه جهانی بازارهای صادرات روغن نباتی کشور 34 5-7 نمودار ارزش عرضه روغن حیوانی به بازارهای کشورهای دیگر 35 5-8 عمده کانونهای مصرف 35 5-9 نقشه واردات روغن نبانی کشورهای مختلف جهان 36 5-10 تحليل عرضه و پيشبيني تقاضا 36
فصل ششم: مطالعه فنی ومالی7-1 روش های توليد و ظرفیت سنجی تولید 39
7-2 بررسي تكنولوژي استحصال و تصفیه روغن های صنعتی خوراکی 40
7-3 بررسي ايستگاه ها و شيوه كنترل كيفيت 41 6-1 ظرفیت سنواتی تولید محصولات 41 6-2 هزينههاي سرمايهگذاري واحد تولیدی 42 6-3 مساحت زمين 43 6-4 محوطهسازي 43 6-5 ساختمان سازی 44
6-6 تجهیزات تولید 45 6-7 تأسيسات عمومی 45 6-8 امتیاز برق 46 سيستم اعلام و اطفاء حريق 47 تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي: 48 هزينههاي متفرقه و پیشبینینشده 49 6-9 هزينههاي قبل از بهرهبرداري 49 6-10 سرمايه در گردش 49 6-11 هزينههاي توليد. 50
6-12 حقوق و دستمزد 51
6-13 برآورد هزینه تعمير و نگهداري.. 53 ارزش دارايي 53 6-14 هزينه استهلاک 53 ارزش دارايي 53 6-15 جدول هزينههاي ثابت و متغير. 54 7-4 ظرفیت و فروش در نقطه سربهسر 54 6-16 زمانبندي اجراي طرح توسعه 55 6-17 مزیت محل اجراي طرح. 55 6-18 عوامل مهم در انتخاب مكان 56 6-19 ورودي هاي توليد 56 6-20 صورتهای مالی
فصل هفتم: گرافهای کامفار7-1 جدول پیش فرض های کامفار 66 7-2 خروجی نسبت های محاسبه شده 67 7-3 نمودار هزینه های عملیاتی 68 7-4 نمودار فروش محصولات 68 7-5 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth) 7-6 نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR) 70 7-7 ارزش فعلي خالص (NPV) 71 شاخصهای ارزیابی و تجزیهوتحلیل حساسیت با محاسبات نرمافزار کامفار 72 7-8 نقطه سربهسر تولید بانرخ تنزیل شده 72
7-9 تحلیل حساسیت نسبت به هزینههای تولید 73 7-10 دوره بازگشت سرمایه 74 طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید کره پاستوریزه حیوانی در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید روغن حیوانی :: برچسبها: طرح توجیهی تولید روغن حیوانی , :: بازدید از این مطلب : 27
|
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|