نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر

طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا

طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده را  از سامانه  طرح یاب دانلود کنید. درطرح توجیهی تولید کنسرو و مربا   اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید..

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا 

سبزی ها و میوه ها ومحصولات پروتئینی از مهمترین مواد اولیه ی  مورد استفاده در کنسرو سازی هستند. هدف از کنسرو کردن این مواد غذایی با ارزش، جلوگیری از اتلاف محصولات و  فرا.وری و  حفاظت از  آنها در برابر عوامل مخرب میکروبی، شیمیایی، فیزیکی بمنظور  افزایش زمان ماندگاری آنهاست. ارزش و اهمیت  محصولات پروتئینی ، سبزیها و میوه ها از نظر تنوع محصولات و تنوع در رنگ، طعم، داشتن مواد آلی و معدنی، ویتامینها، قندهای ساده و فیبر است و مصرف آنها به صورت خام و یا پخته، سبب پیشگیری از بیماریهایی متعدد می شود .در کنسروهای علاوه  بر مادۀ اصلی افزودنیهایی مانند آب، شیرین کننده ها، نمک خوراکی، صمغ ها، اسیدهای آلی خوراکی نیز مطابق استانداردهای ملی استفاده میشوند.

فصل یک :  چکیده مطالعات فنی ،  اقتصادی و مالی 

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی 

2-1 فرم مشخصات سوابق متقاضی  12

2-2   جدول مشخصات سهامداران  12

2-3    فرم مشخصات مديريت    12

2-4   مشخصات مدیریت اجرایی  12

2-5   لیست مجوزهای قانونی  اخذ شده و مورد نیاز  اجراي طرح  12

2-6  بررسي توانمندي‌هاي مدیران واحد. 13

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح 

3-1   استان  فارس   15

3-2  مزیت‌های مهم و اقتصادی استان  فارس  16

3-3  وضعیت حوزه صنعت استان فارس   16

3-4  موقعیت شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی  استان فارس  19

3-5   مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی شیراز    ( مطالعات آمایش سرزمین استان فارس )

3-6  امکانات زیر ساختی  مورد نیاز راه اندازی طرح. 20

3-7  موقعیت پروژه 21

جدول –  وضعیت زمین محل اجرای طرح   21

3-8  جدول وضعیت  طرح در دسترسی به زیرساخت‌ها  21

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل چهارم: بررسی ویژگی‌ها استاندارها و کدهای محصولات 

4-1   مقدمه  معرفی محصولات طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا 

4-2  پارامترهای مؤثر در برآوردهای اجرائی طرح   23

4-3  مزیت‌های تولید محصولات غذایی.. 24

4-4  معرفی مربا و انواع  آن   24

4-5  کنسروهای گیاهی  25

4-6  کنسروهای گوشتی  25

4-7  کیفیت خوراکی گوشت   25

4-8  فرموله کردن مواد کنسروی  25

4-9   مرحله  توزین مواد اولیه   26

4-10  مرحلة تهیه شربت و آب نمک  26

4-11  مرحلة تهیه  سس کنسروها  26

4-12  معرفي کدهاي ISIC  

4-13  شماره تعرفه گمرکی   27

4-14  بررسی و ارائه استاندارد محصول   28

4-15       تعاریف، الزامات و روش  (هدف و دامنه کاربرد)    28

4-16  ضروت  مصرف کاربرد قوطی فلزی  در کنسرو سازی    ( طرح توجیهی قوطی سازی  )

4-17 ضرورت فناوری اطلاعات و ارتباطات در زنجیره تأمین و فروش   29

4-18   سامانه‌های نرم‌افزاری بنگاه تولید  29

4-19   ویژگی‌های سایت فروشگاهی کارخانه  30

  • طراحی سایت و وب اپ   30

4-20  کارکرد و اثرات اجرای  طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا  30

  • کارکرد اجرای طرح در سطح عمومی  31
  • کارکرد در سطح پروژه  31

4-21       عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح   31

4-22      بررسی قیمت  انواع  مربا و کنسرو های خوراکی 32

4-23      جدول قیمت انواع کنسرو  محصولات غذایی  32

4-24      جدول قیمت انواع مربا   محصولات غذایی  33

4-25      کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف‌کننده  33

4-26      اهميت استراتژيك كالا در دنياي امروز  33

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم: مطالعه بازار و بررسي اقتصادي طرح  

5-1   مقدمه    36

5-2  آمار تولید پروانه‌های بهره‌برداری  کنسرو  های طرح  در کشور  واستان فارس   36

5-3    آمار توزیع استانی پروانه‌های بهر ه برداری تولید   کنسرو سازی کشور   36

5-4   لیست مشخصات واحدهای تولید  کنسرو استان فارس   37

5-5   عرضه   38

5-6  توليد داخلي  38

5-7   جدول واحدهای دارای پروانه بهر برداری  استان فارس   38

5-8 نمودار پراکنش تعداد واحدهای تولید کنسرو کشور 39

5-9   نموار ظرفیت تولید کنسرو استانهای کشور. 39

5-10   میزان عرضه مربای کشور و استان فارس  40

5-11  آمار تولید مربا واحدهای صنعتی استانهای کشور. 40

5-12   نمودار پراکنش تعداد واحدهای صنعتی تولید مربای استانهای کشور 41

5-13  نمودار پراکنش ظرفیت تولید  واحدهای صنعتی تولید مربای استانهای کشور  41

5-14  لیست واحدهای تولید مربای استان فارس   41

5-15  وضعیت جهانی تجارت  مربا  انواع میوه در جهان  43

5-16 نمای کلی تجارت  مربا در جهان   43

5-17  صادرات جهانی  مربا  43

5-18   واردات جهانی  مربا  43

5-19  رتبه بندی تجاری 43

5-20  تجارت جهانی مربا در سال 2022

5-21  وضعیت صادرات و واردات  مربای ایران در سال 2022

5-22   تجارت جهانی مربا در سال 2021

5-23   نقشه تجارت خالص  انواع مربا  کشورهای  جهان و ایران در سال 2022

5-24  وضعیت تجارت و صادرات مربا  ایران در سالهای قبل  46

فصل ششم: مطالعه فنی طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا

6-1  هدف از ایجاد طرح  48

6-2 محصولات توليدي  48

6-3 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول   48

6-4   دانش فنی و فرایند  مربا ومارمالاد بسته بندی شده  49   ( طرح توجیهی تولید لواشک میوه ها  )

6-5 ماشین آلات و تجهیزات تولید انواع مربا 49

6-6  بررسی سطح تکنولوژي تولید. 50

6-7   فرآيند های  توليد   50

6-8 شتشوی  میوه ها   50

6-9   شستو شوی اولیه  وشتشوی  دوار 51

6-10   دستگاه های  دم گیری و گل گیری  پوست وهسته گیر  51

6-11  بخش کنترل و  بازبینی   51

6-12  تهیه شربت شـكر را در آب جوش  51

6-13  پخت  تحت خلاء حاوی میوه وشربت.. 51

6-14 فرایند افرودنی های مجاز  51

6-15  سینی ترافیک انتقال شبشه پس از یخت تحت خلا مربا 51

6-16  شیشه شوی ظرف  52

6-17 پرکن دوار مربا 52

6-18  نوار بازبینی ثانویه  52

6-19   فرمولاسیون  52

6-20  اضافه کردن افزودنی های  نهایی مربا  52

6-21  تخلیه هوای داخل ظروف مربا وکنسرو  53

6-22  دربندی شیشه پر شده  53

6-23  تونل استرلیزاسیون 53

6-24  غلاف زن درب شیشه  53

6-25   لیبل زن وجت پرینت  53

6-26  دستگاه شرینک پک 54

6-27 فرایند تولید انوع کنسرو خوراکی  54    (  طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو  )

6-28   مراحل تهیه کنسرو  های غذایی 55

6-29  مرحله آماده سازي 55

6-30  مرحله درب بندي Can closing.

6-31   مرحله اتوکلاو کردن یا فرآیند حرارتی Heat processing

6-32    مرحله قرنطینه و برچسب زنی  57

6-33     بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه هاي کنترل کیفیت  58

6-34    بخش نگهداري محصولات   59

6-35   عوامل موثر در  محاسبات سردخانه ای 59

6-36    ماشین آلات و تجهیزات اصلی برودتی مورد نیاز   60

6-37     تعیین ظرفیت و پيش‌بيني توليد   60

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

6-38   هزينه‌هاي سرمايه‌گذاري واحد تولیدی 

6-39   جدول  برآورد هزينه‌هاي سرمايه‌گذاري  62

6-40    مساحت وقیمت زمين  63

6-41    محوطه‌سازي  63

6-42 برآورد هزینه های ساختمان 64

  • فضای انبار64
  • بخش تأسیسات و تعمیرگاه64

6-43   لیست وهزینه های تجهیزات تولید  65

6-44  تأسيسات عمومی برقی و مکانیکی 66

6-45  برآورد برق مصرفی  67

6-46 مشخصات تاسیات سردخانه ای.68

6-47 جدول – تأسیسات عمومی و مکانیکی.. 69

  • سيستم اعلام و اطفاء حريق 69
  • سيستم گرمايش و سرمايش  69
  • سيستم هواي فشرده  69
  • سوخت  70
  • ارتباطات.. 70
  • آب      70
  • وسايل حمل‌ونقل   70

6-48  تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي.. 70

6-49    هزينه‌هاي متفرقه و پیش‌بینی‌نشده: 70

6-50 هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري  71

6-51  سرمايه در گردش   71

6-52  هزينه‌هاي عملیاتی  توليد  72

  • مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي 72

6-53  مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي تولید مربا 73

6-54  مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي تولید کنسرو   73

6-55  برآورد هزینه  حقوق و دستمزد    73

6-56   هزينه های مصرفی آب، برق، سوخت و ارتباطات   74

6-57  هزینه  تعمير و نگهداري   76

6-58   برآورد هزينه استهلاک 76

6-59  جدول هزينه‌هاي ثابت و متغير. 76

6-60   ظرفیت در نقطه سربه‌سر  77

6-61    زمان‌بندي اجراي طرح  77

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم: صورتهای مالی 

7-1   پیش‌بینی عملكرد سود و زیان  80

7-2  جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف  81

7-3   جدول پیش‌بینی ترازنامه   82

7-4    جدول عایدات نقدی  83

7-5  برخی از نسبت‌های مالی: 84

فصل هشتم: محاسبات کامفار 

9-1  نمودار سرمایه گذاری براساس نرخ تنزیل اعمال شده  87

9-2  بهای تمام شده و هزینه های مستقیم  87

9-3   وضعیت ونسبت فروش محصولات  89

9-4   جریان نقدینگی و بدهی ها  90

9-5   نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth)   90

9-6   نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR): 91

9-7    نرخ بازگشت داخلي براي آورده سهامداران (IRRE)    91

9-8   ارزش فعلي خالص (NPV)    91

9-9    نمودار دوره برگشت سرمایه   92

9-10  درصد ظرفیت تولید در  نقطه سربه‌سر  92

9-11   جدول  تحلیل  نقطه سربه سر به فروش  93

9-12  شاخص‌های ارزیابی و تجزیه‌وتحلیل حساسیت با محاسبات نرم‌افزار کامفار   93

9-13  تحلیل حساسیت نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR)     94

9-14   نمودار ارزش افزوده کسب وکار   95

طرح مرتبط:  طرح توجیهی بوجاری و بسته بندی محصولات کشاورزی

ر صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر

طرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه

طرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید. درطرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میو ه

با افزايش مداوم جمعيت ضرورت تامین محصولات غذایی را بصورت بهداشتی و بسته بندی شده ضروری  ساخته است از انجا که بیشتر میوه ها و خیار شور کشور بصورت سنتی و فله عرضه می گردد و نظارت بهداشتی بر فرایند تامین و عرضه این محصولات وجود ندارد توسعه صنعتی سازی سورت بسته بندی و تولید خیارشور  کمکی شایانی به لوگیری از اتلاف و ضایعات این محصولات را فراهمی می سازد و سبب می شود محصولات بصورت سالم و بهداشتی مطابق استناندارهای مصوب  بر اساس  توسعه صنایه تبدیلی بخش کشاورزی توسعه شایسته تری پیدا نماید .

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ،  اقتصادی و  مالی

خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح. 9

1-1     عنوان  و ظرفیت طرح   10

1-2     شاخص‌های عملیاتی  10

1-3    خلاصه وضعیت پرسنلی.. 10

1-4    زمین و ساختمان. 10

1-5    مصارف انرژي.. 10

1-6    ماشین‌آلات خط تولید. 11

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی

2-1     سوابق متقاضی   12

2-2    جدول ارایه سوابق ثبتي شرکت   12

2-3    فرم مشخصات مديريت  12

2-4 مجوزهاي قانوني مورد نیاز احداث طرجهای صنایع تبدیلی   12

2-6      بررسي توانمندي‌هاي متقاضي: 13

فصل سوم : موقعیت استقرار طرح

3-1 موقعیت  استان  تهران  15

3-2 مزیت‌های مهم و اقتصادی استان تهران  15

3-3  توانمندی‌ های  صنعتی  استان تهران   16

3-4   توسعه  صنعت و کشاورزی استان از منظر مطالعات آمایش سرزمین استان تهران در افق 1425

3-5   کشاورزی و صنایع تبدیلی استان در تقسیم کار ملی و منطقه ای   18

3-6   شکل بندی کلان نظام فضایی استان در بخش های  صنعت و کشاورزی  استان تهران  19

3-7   اولویتهای توسعه استان دربخش کشاورزی و صنعت  19

3-8   مناطق مستعد توسعه فعالیتهای کشاورزی استان تهران  19

3-9    مناطق مستعد توسعه فعالیتهای صنعتی و معدنی.. 20

3-10    موقعیت پروژه. 20

3-11 امکان دسترسی  طرح  به زیرساخت‌ها 21

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل چهارم : مطالعه بازار و بررسي اقتصادي طرح

4-1  مقدمه  23

4-2 ضرورت تولید محصولات کشاورزی  23

4-3 معرفي محصولات.. 23

4-4   معرفي کدهاي ISIC متعلق به محصول مورد بررسي.. 24

4-5   تاريخچه  نگهداری وفراوری محصولات کشاورزی.. 24

4-6   تعاريف مشخصات و ویژگی های محصول. 25

4-7  سیب زمینی وارز ش غذایی آن  25

4-8      سموم موجود در سیب زمینی:  26

4-9   واریته های  سیب زمینی در ایران   26   (  طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی  )

4-10    انواع انبارهاي نگهداري سيب زميني  26

4-11    انبارهاي سنتي سيب زميني بذري و خوراكي.. 26

4-12    انبارهاي روستايي يا خانگي.. 27

4-13   انبارهايي كه نيمي از آنها در داخل زمين قرار دارد. 27

4-14   انبارهاي زير زميني 27

4-15   انبارهاي حفره اي  28

4-16   انبارهاي فني سيب زميني خوراكي و بذري 28

4-17   انبار سردخانه سيب زميني 28

4-18 سورت و بسته بندي ونگهداري ميوه. 29

4-19  خواص و ویژگی های  سيب   29

4-20  مهمترين انواع زود رس سیب  30

4-21 مهمترين انواع دير رس و ميان رس  31

4-22   شرایط مناسب نگهداری سیب در هوا سرد 31   (  طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه  )

4-23  خواص  وویژگی های مركبات  32

4-24   پرتقال   32

4-25   خیار ویژگی ها و خواص   32

4-26   خواص خیار. 33

4-27  فواید خیار شور 33

4-28   ارزش غذایی خیارشور  33

4-29  ويژگي‌ها ومشخصات فنی محصول  34

4-30 استانداردهاي محصول   35

4-31  شماره تعرفه گمركي و شرايط واردات.. 36

4-32  اهداف و ضرورت اجراي طرح  36

4-33  مکان‌يابي پروژه  37

4-34   قيمت مواد اوليه و نحوه تأمين آن   37

4-35  قيمت فروش محصولات طرح    38

4-36   اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز   38

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم: عرضه وتقاضا محصولات

  •  عرضه  40

5-1 توليد داخلي.. 40

5-2 ظرفیت صنایع تبدیلی استان تهران. 40

5-3  مشخصات واحدهای تولید کننده خیارشور استان تهران و استان البرز  42

5-4   تقاضا  42

5-5   تقاضاي داخلي 42

5-6   تقاضاي خارجي   42

5-7   جدول  پيش بيني ميزان تقاضاي کل  (تن)   43

5-8   تحليل موازنه پيش‌بيني امکانات عرضه و پيش‌بيني تقاضا : 43

5-9    برنامه فروش شرکت و تعيين بازار هدف  43

5-10    جمع‌بندي، نتيجه‌گيري و ارايه پيشنهاد  44

فصل ششم : مطالعه فنی

6           هدف از اجراي طرح. 46

6-1    محصول توليدي   46

6-2   مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي  46

6-3    روش توليد و ظرفیت‌سنجی  47

6-4   فرآيند های  توليد  47

6-5   سورت و بسته بندي  میوه ها  47

6-6   فرایند تولید خیار شور   47

6-7   نگهداري محصولات.. 51

6-8   عوامل موثر در  محاسبات سردخانه ای  51

6-9    ماشین آلات و تجهیزات اصلی برودتی مورد نیاز 52

6-10  تعیین ظرفیت و پيش‌بيني توليد  53

6-11  جدول  برنامه ریزی  توليد   54

6-12 جدول برنامه توليد و قيمت فروش محصولات  54

6-13  هزينه‌هاي سرمايه‌گذاري طرح

6-14  مساحت  زمين   55

6-15  هزینه محوطه‌سازي   55

6-16 ساختمان  سازی 56

6-17   ماشين‌آلات صنعتی  56

6-18  تجهيزات تأسيساتی  57

6-19 امتیاز برق   59

6-20 سيستم اعلام و اطفاء حريق  59

  • سيستم گرمايش و سرمايش.. 60
  • سوخت                  60
  • ارتباطات              60
  • آب  مصرفی              60

6-21    وسايل حمل و نقل  60

6-22   تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي  61

6-23  هزينه‌هاي متفرقه و پيش‌بيني نشده  61

6-24   هزينه‌هاي قبل از بهره ‌برداري  61

6-25   سرمايه در گردش  62

6-26   زمان‌بندي اجراي طرح. 63

6-27 هزينه‌هاي عملیاتی  توليد محصولات.. 64

6-28    مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي.. 64

6-29 حقوق و دستمزد. 64

6-30   هزينه آّب، برق، سوخت و ارتباطات.. 66

6-31  تعمير و نگهداري.. 66

6-32   هزينه استهلاک.. 67

6-33  هزينه‌هاي متفرقه و پيش بيني نشده  67

6-34  جدول هزينه‌هاي ثابت و متغير. 67

6-35  اطلاعات عملياتى  و هزینه های تولید در ظرفيت اسمى سال مبناء. 68

6-36   مشارکت مدنی قابل تبدیل به فروش اقساطی  69

6-37  تسهيلات سرمايه در گردش  69

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم :صورتهای مالی

  •  مقدمه  71

7-1  پيش بيني عملكرد سودوزيان  72

7-2   پيش بيني منابع ومصارف  73

7-3  پيش بيني ترازنامه  74

7-4  جدول عايدات نقدي  75

7-5 برخي از نسبتهاي مالي.  76

7-6   خلاصه نتايج محاسبات  افتصادی  77

7-7   نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR)  78

7-8    اهم مزیت‌های اجرایی طرح   79

طرح مرتبط:  طرح توجیهی بوجاری و بسته بندی محصولات کشاورزی

ر صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.

 

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از تهیه  کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده  را  از طریق سامانه طرح یاب دانلود کنید.  در طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی

دلایلی زیادی همانند ضرورت تامین غذای مردم و افزایش نیاز به فراورده های کشاورزی  موجب گسترش  وتوسعه مکانیزاسیون در سطح اراضی کشاورزی شده است تا امکان  افزایش و بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی و بهره وری منابع شود. در این راستا استفاده از ابزار و ادوات و ماشین آلات جدید کشاورزی  و افزایش اطلاعات و مهارت کاربران و بهره برداران از  ادوات و ماشین آلات ضرورتی اجتناب ناپذیر است. مکانیزاسیون کشاورزی سبب ایجاد و  توسعه روز افرون ماشین سازی و تکنولوزی های طراحی ، ساخت و تولید انواع ادوات کشاورزی را فراهم نموده است و بدلیل تنوع نیازهای بخش آماده سازی و حاکورزی ، کاشت ،داشت و برداشت در مقیاس های مختلف سبب یک مجموعه از فعالیت های صنعتی ومحصولات متنوعی شده است تا بتواند نیاز اتوماسیون و مکانیزاسیون کشاورزی را تامین نماید دراین طرح  ساخت سه دسته از این ماشین آلات شامل ردیف کار  ریز دانه ،کلتیواتور و تریلر تراکتور امکانسنجی گردیده است .

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی

خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح  8

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی

2-1   سوابق و تجربیات  متقاضی   9

2-2   فرم مشخصات سهامداران  9

2-3 جدول مشخصات مديريت   9

2-4  مشخصات مدیریت اجرایی  9

2-5  لیست جوزهاي قانوني مورد نیاز احداث طرح   9

2-6   بررسي توانمندي‌هاي مدیران واحد  10

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح

3-1   استان  ایلام   12

3-2  مزیت‌های مهم و اقتصادی استان  ایلام   12  (  مطالعات آمایش سرزمین استان ایلام  )

3-11  موقعیت پروژ   16

فصل چهارم: محصول، ویژگی‌ها ادوات کشاورزی

4-1   مزیت‌های تولید محصولات  18

4-2  تعاریف موضوعی  19

4-3  طبقه بندی  ادوات و ابزار آلات کشاورزی  19

4-4  ضرورت بکارگیری ادوات کشاورزی  20

4-5  کد آیسیک محصولات   20

4-6  تنوع  ادوات کشاورزی  21

4-7  مشخصات فنی  تعدادی از ادوات کشاورزی  21

4-8  بذرکار مستقیم  غلات و حبوبات  11   ردیفه   21     (  طرح توجیهی و امکانسنجی احداث پایانه ذخیره غلات  )

4-9   ساختمان تشکیل دهنده بذرکار کشت مستقیم   23

4-10   بذرکار کشت مستقیم کششی 20 و 21 ردیفه ریزدانه کار  و حبوبات  29

4-11  بذر کشت مستقیم   غلات و حبوبات و ریزدانه  30

4-12  بذر کار مکانیکی کشت مستقیم  نخود دیم و حبوبات   5  و  6 ردیفه

4-13  عمیق کار   32

4-14  بذرکار، کودکار، ریزدانه کار سه مخزنه   33

4-15  کشت مستقیم نخود (طرح توسعه)  34

4-16   کلتیواتور   34

4-17 کشت مستقيم کششی  35

4-18  بررسی کالاي جایگزین ادوات کشاورزی   36

4-19 عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح   36

4-20  بررسی قیمت محصولات   36

4-21  موارد مصرف   36    (  طرح توجیهی بوجاری و بسته بندی محصولات کشاورزی   )

4-22  اهميت استراتژيك كالا در دنياي امروز  36

4-23  کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول   37

4-24  شرایط صادرات محصول   37

4-25  برخورداري از مزیت قیمت رقابتي  37

4-26  برخورداري از مزیت رقابتي به لحاظ کیفیت   37

4-27 آشنایی کامل با امور تجارت جهاني   37

فصل پنجم : آمار واحدهای تولید کننده صنعتی ادوات کشاورزی

5-1  وضعیت آماری کل پروانه‌های کشور   39

5-2 مشخصات واحدهای صنعتی  تولید کننده ادوات کشاورزی استان ایلام    40

5-3  آمار پروانه‌های بهره‌برداری تولید ادوات  کشاورزی  کشور  40

5-4  جوازهای تاسیس تولید قطعات و  ادوات کشاورزی استان ایلام  40

5-5  مشخصات واحدهای صنعتی  تولید ادوات کشاورزی  کشور  41

5-6  مشخصات واحدهای صنعتی مهم  تولید ادوات کشاورزی  کشور بر حسب تن   42

4-3  برنامه فروش شرکت و تعيين بازار هدف   44

4-4  جمع‌بندي، نتيجه‌گيري و ارائه پيشنهاد   44

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل ششم: مطالعه فنی و مالی

  • روش توليد و ظرفیت سنجی تولید  46

6-1  فرآيند  تولید و  سطح  تکنولوژی تولید  ادوات کشاورزی کشور  46

6-2  بررسی روشهای تولید محصول  46

6-3   شرح کامل فرآیند تولید  46

6-4    انتخاب و آماده سازی مواد اولیه   46

6-5   برش و شکل دهی و سوراخ کاری   47

6-6        تولید شاسی و قطعات اصلی  47

6-7  مونتاژ قطعات فرعی  47

6-8  ماشین کاری قسمت های مختلف دستگاه   47

6-9  رنگ آمیزی  47

6-10 دانش فنی  تولید بدنه وقطعات فلزی دستگاهها  47

6-11    روشهای مختلف برشکاری اجزای  فلزی شاسی،  بدنه و استراکچر   48

6-6-1   برشکاری به کمک قیچی های دستی  48

6-6-2   برشکاری به کمک قیچی های گیوتینی قطعات شاسی و بدنه  48

6-6-3  برشکاری به کمک دستگاه برش  هیدرولیکی  49

6-6-4  برشکاری به کمک پرس های مختلف   49

6-6-5  روشهای مختلف فرم دهی قطعات فلزی   49

6-6-6  روشهای مختلف اتصال اجزا   49

6-6-7  پیچ و مهره   50

6-6-8  جوشکاری  اتصالی    50

6-6-9   پرچکاری  اتصالی   50

6-6-10 روشهای مختلف پوشش دهی روشهای مختلف   51

6-6-11 روش مونتاژ نهایی  51

6-7  دستگاههای  تولید ادوات کشاورزی  51

6-8  محصولات طرح  52

6-9   ظرفیت سنواتی تولید محصولات  52

6-12 هزينه‌ هاي سرمايه‌گذاري واحد تولیدی

6-13  مساحت و موقعیت زمين 53

6-14  محوطه‌سازي  54

6-15  ساختمان سازی  54

  • مساحت بخش تولید  54
  • فضای فضای   54
  • بخش اطلاع‌رسانی (زیرساخت‌های IT، خدمات فناوری اطلاعات)  55

6-16  تجهیزات تولید اوات کشاورزی  55

6-17   تأسيسات مکانیکی و برقی  56

6-18  برق مصرفی   57

  • سيستم گرمايش و سرمايش   58
  • سیستم پنوماتیک    58
  • وسايل حمل‌ونقل   58
  • تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي   58
  • هزينه‌هاي متفرقه و پیش‌بینی‌نشده  59

6-19  هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري  59

6-20  سرمايه در گردش  59

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

6-21  هزينه‌هاي توليد ادوات کشاورزی

  • مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي  60

6-22   مواد اولیه ردیف کار   61

6-23   مواد اولیه  کلتیواتور  61

6-24  مواد اولیه  تریلر تراکتور  62

6-25  هزینه کل مواد اولیه ادوات کشاورزی  62

6-26  حقوق و دستمزد نیروی انسانی  62

6-27  هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات   63

6-28  برآورد تعمير و نگهداري   64

  • ارزش دارايي   65

6-29  هزينه استهلاک   65

6-30  جدول هزينه‌هاي ثابت و متغير  65

5-7   نقطه سربه‌سر  66

6-31  زمان‌بندي اجراي طرح تولید ادوات کشاورزی  66

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم: صورتهای مالی طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی

7-1   پیش‌بینی عملكرد سود و زیان  69

7-2  جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف  70

7-3   جدول پیش‌بینی ترازنامه  71

7-4   جدول عایدات نقدی   72

7-5  برخی از نسبت‌های مالی   73

طرح های مرتبط :  سردخانه، سورت و بسته بندي ميوه وسبزيجات

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی میتوانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر

طرح توجیهی تولید نمک طعام

طرح توجیهی تولید نمک طعام آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از تهیه کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده و طرحهای توجیهی مرتبط را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید در  طرح توجیهی تولید نمک طعام  از اطلاعات حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر  می توانید بهره برداری نمایید.

 

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید نمک طعام

نمك به كلرورسديم  که  ماده‌اي سفيد ، متبلور ، شورمزه و بدون بو  است اطلاق می شود. نمك طعام يا كلرورسديم  در طبيعت هم به صورت جامد در معادن نمك وهم به صورت محلول در آب دريا یافت می شود. ساختار مولکولی آن از مكعب هشت وجهي  با هشت محور ارتباطي بين يونهاي سديم و كلر تشکیل شده است .این ماده بصورت تصفیه شده کاربردهای مختلفی در صنایع غدایی  همانند محصولات گوشتی ، لبنی ، فراوری میوه وسبزیجات بعنوان طعم دهنده ومحافظت کننده را دارد.  از آن همچنین در تولید بسیاری از محصولات در صنایع شیمیایی همانند ساختن سديم و تركيبات و مشتقات آن از قبيل هيدروكسيد سديم ، كربنات سديم و   ساختن كلرو تركيبات و مشتقات آن از قبيل اسيد كلريدريك ، نشادر ، كلراتها و كلرورهاي رنگبر  استفاده می شود.

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی   12

2-1    سوابق متقاضی   12

2-2   فرم مشخصات سهامداران    12

2-3   جدول مشخصات مديريت  12

2-4   فرم مدیریت اجرایی   و مدیر فنی پروژه 12

2-5   مجوزهاي قانوني مورد نیاز احداث طرح  12

2-6  بررسي سوابق  توانمندي‌هاي  مجریان  13

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح

3-1   سیمای افتصادی  استان محل اجرای طرح  15

3-2  وضعیت افتصادی تهران و البرز  15

3-3  مزیت های و پتانسیل های اقتصادی استان البرز  و استان تهران   16

3-4  توسعه اقتصادی  استان البرز از دیدگاه مطالعات آمایش سرزمین استان البرز در افق 1410

3-5    توانمندی‌های بخش صنعت و معدن استان های  البرز و تهران    19

3-6  آمار صنعتی واحدهای دارای پروانه بهر برداری   استان البرز ، تهران و کشور   20

3-7  جدول آمار  تولید انواع   نمک  استان البرز   20

3-8  مشخصات واحدهای فعال   تولید  نمک استان البرز تا سال 1403

3-9  آمار  بخش صنعت   22

  • حدول  آماری شهرک های  صنعتی  استان 22

3-10   تاثیر منطقه آزاد اقتصادی پیام   22

فصل چهارم: محصول، ویژگی‌ها و استاندارهای آن

4-1     مزیت‌های تولید محصولات  26

4-2   تعاریف موضوعی مرتبط با نمک ها   27

4-3  معرفی محصولات  28

4-3-1   تعريف نمک  28

4-3-2  ویژگی‌ها و تركيبات شيميايي نمک    29

4-3-4    خواص دارويي نمک   32     ( طرح توجیهی تولید دارو  )

4-3-3-1   موارد كاربرد نمك طعام. 33

4-3-5  کاربرد نمک در  صنايع غذايي  34

4-3-6   استفاده نمک  در صنايع فراوری ميوه و سبزيجات  35

4-3-7   کاربرد نمک  در صنايع لبني  35      (  طرح توجیهی تولید کره پاستوریزه حیوانی  )

4-3-8  استفاده از نمک در دامداري 36

4-3-9  استفاده از نمک در صنايع شيميايي  36

4-3-10  مصرف نمك طعام و مقدار مورد نياز روزانه  37

4-3-11   جدول میزان مصرف روزانه نمك در رژيم‌هاي غذايي مختلف 38

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

4-3-12   اهميت كنترل كيفي نمك طعام

4-3-13   مشخصات شيميايي، فيزيولوژيكي و مسائل بهداشتي عناصر فلزي سمی  39

4-3-14   میزان  مجاز  سرب     39

4-3-15  بيماري‌ها و عوارض حاصل از ناخالصي سرب  40

4-3-16  میزان  مجاز مس (Cu) در نمک  40

4-3-17      بيماري‌ها و عوارض حاصله از مس از راه خوراكي  40

4-3-18   كادميوم (cd)   40

4-3-19  جيوه (Hg)   41

4-3-20  بيماري‌ها و عوارض ناشي از جيوه   41

4-3-21  آرسنيك (As) 42

4-3-22  بيماري‌ها و عوارض ناشي از آرسنيك    42

4-3-23 عوارض ناشي از گچ و نيز تركيبات نامحلول در گچ (سولفات كلسيم)   42

4-3-24 تركيبات نامحلول در آب  42

4-3-25 نتيجه گيري  43

4-3-26 معرفي کدهاي ISIC  محصولات طرح توجیهی تولید نمک طعام

4-4     بررسی و ارائه استاندارد محصول   44

تعاریف، الزامات و روش،  هدف و دامنه کاربرد  44

4-5   عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح   44

4-6   بررسی قیمت محصولات 45

4-7   کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف‌کننده نمک تصفیه شده  45

فصل پنجم :آمار عرضه وتقاضای داخلی و جهانی نمک

5-1     مروری به وضعیت بازار  جهانی نمک  48

5-2   بررسی اجمالی صادرات و واردات نمک کشورهای جهان  48

5-3  تجارت نمک  درسال 2022

5-4   صادرات نمک گشورهای جهان  در سال 2022

5-5   واردات نمک کشورهای مختلف جهان  49

5-6   وضعیت صادرات و واردات نمک  ایران در سال 2022.

5-7   رتبه بندی  تجاری محصول   50

5-8  وضعیت تجارت نمک  در سال 2021

5-9  نقشه تجارت نمک ایران  وکشورهای  سطح جهان. 52

5-10 مروری بر صادرات نمک ایران در پنج سال گذشته و کشورهای مقصد صادرات   52

5-11 بررسی آمار تولید داخل کشور  53

5-12   آمار کل پروانه‌های کشور و استان‌های البرز و تهران   53

5-13  آمار پروانه‌های بهره‌برداری تولید  نمک کشور  54

5-14 جوازهای تأسیس صادره  تولید نمک کشور  54

5-15 آمار تولید  نمک وحدهای صنعتی کشور به تفکیک استانهای کشور 55

5-16 مشخصات  واحدهای مهم دارای پروانه بهر برداری  تولید نمک کشور  56

5-17   مشخصات واحدهای دارای مهم دارای  پروانه بهر برداری تولید  نمک البرز. 56

5-3  آمار عرضه  نمک کشور  57

5-4     توليد داخلي  57

5-5     پیش‌بینی عرضه داخلی 59

5-6     تقاضا  61

5-7   تقاضاي خارجي (صادرات)  61

5-8   پيش‌بيني تقاضا: 61

5-9   تقاضاي داخلي: 61

5-10 عمده کانون‌های مصرف   61

5-11   پيش‌بيني تقاضاي کل  62

5-12   تحليل موازنه پيش‌بيني امکانات عرضه و پيش‌بيني تقاضا  63

5-13  برنامه فروش شرکت و تعيين بازار هدف  63

5-14   جمع‌بندي، نتيجه‌گيري و ارائه پيشنهاد: 64

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل ششم: مطالعه فنی طرح توجیهی تولید نمک طعام

  • روش توليد و ظرفیت سنجی تولید   66

6-1   فرآيند و روشهای تولید نمک طعام   66

6-2   خالص سازي نمك (كلرور سديم)  66

6-3   روش XRT: Hydrosol   ( روش مورد نظر)    66

6-4   معایب روش XRT  Hydrosol   67

6-5   روش ریکریستاله   تولید وتصفیه نمک 67

6-6   مزاياي روش ریکریستاله نمک   67

6-7   معايب روش ریکریستاله.   67

6-8     بخش های فرایندی تولید نمک طعام تصفیه شده  68

  • بخش کارخانه نمک شویی و تصفیه. 68
  • بخش خشک کردن نمک  68
  • کارخانه الک، ذخیره سازی و بسته بندی   68

6-9   بخش کارخانه نمک شویی و تصفیه   68

6-10  واحد  خشک کردن نمک کارخانه   70

6-11   جزییات و تجهیزات  مکانیکی  واحد  میانی کارخانه نمک  71

6-12  بخش سوم  واحد الک، ذخیره سازی و بسته بندی کارخانه. 72

6-13  جزییات مکانیکی بخش نهایی تولید نمک طعام   72

6-14 جزئیات مکانیکی و تجهیزات بخش انتهای کارخانه   72

6-15 ظرفیت سنواتی تولید محصولات   73

6-16   هزينه‌هاي سرمايه‌گذاري واحد تولیدی

6-17   مساحت زمين  کارخانه   75

6-18   محوطه‌سازي  75

6-19 ساختمان  سازی 76

  • بخش تولید   76
  • فضای انبارها  76
  • بخش اطلاع‌رسانی (زیرساخت‌های IT، خدمات فناوری اطلاعات). 76

6-20   مشخصات تجهیزات تولید  77

6-21   تأسيسات مکانیکی و الکتریکی  78

6-22    میزان برق مصرفی   79

  • برآورد هزینه سيستم اعلام و اطفاء حريق  80
  • هزینه سيستم گرمايش و سرمايش  81
  • لیست وسايل حمل‌ و نقل 81
  • تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي  82
  • هزينه‌هاي متفرقه و پیش‌بینی‌نشده  82

6-23  هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري   82

6-24  سرمايه در گردش.. 83

6-25  هزينه‌هاي توليد. 84

  • مواد اوليه، کمکي و بسته‌بندي   84

6-26   حقوق و دستمزد نیروی انسانی  85

6-27 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات  86

6-28   تعمير و نگهداري   87

  • ارزش دارايي ها ثابت طرح    87

6-29 هزينه استهلاک   87

6-30  جدول هزينه‌هاي ثابت و متغير   88

4-4   ظرفیت تولید  و فروش در نقطه سر به‌ سر  88

6-31  زمان‌بندي اجراي طرح  89

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم: صورتهای مالی

7-1   پیش‌بینی عملكرد سود و زیان . 91

7-2  جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف  92

7-3  جدول پیش‌بینی ترازنامه   93

7-4 جدول عایدات نقدی  94

7-5  برخی از نسبت‌های مالی  95

طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید انواع رزین های صنعتی

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید نمک طعام



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید نمک طعام ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پرهام عبدموخر

طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین

طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین و پاستوریزه آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از تهیه کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده و طرحهای توجیهی مرتبط را  از سامانه طرح یاب دانلود کنید در  طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین و  پاستوریزه از اطلاعات حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر  می توانید بهره برداری نمایید.

فهرست مطالب طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین و پاستوریزه

مارگارین محصولی حاصل از فرایند امولسیونی آب و روغن است که  طی فراوری قطرات آب بصورت کنترل شده و  پیوسته در محیط چربی پراکنده و محصور می گردد و مطابق نیاز با تغییر فرمولاسیون ترکیبات متفاوتی از روغن و چربی برای کاربردهای متفاوت مارگارین تولید می شوددر فاز مایع تولید از شیر بدون چربی استفاده  می شود و در فاز چربی از  روغن های  مختلف نباتی به همراه  مواد کمکی متناسب با نوع مارگارین با تجهیزات  امولسیفایرهای با هم مخلوط شده و یک امولسیون  پایدار بوجود می آید که دارای ویژگی های مشابه کره حیوانی می باشد.

فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و  مالی 

  • خلاصه وضعیت مالی وفنی طرح  10

1-2 عنوان و مجری واحد تولیدی  10

1-3 شاخص‌های عملیاتی 11

1-4  وضعیت پرسنلی   11

1-5  زمین و ساختمان   11

1-6 تاسیسات خط تولید  11

1-7  انرژی  11

1-8 قیمت تمام شده كالاي ساخته شده. 11

1-9 فروش در نقطه سربسر  11

1-10  شاخص‌های اقتصادی  11

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی 

  • سوابق متقاضی   13

2-2 جدول مشخصات سهامداران  13

2-3  فرم مشخصات مديريت  13

2-4  مدیریت اجرایی 13

2-6 لیست مجوزهاي مورد نیاز 14

2-7  بررسي توانمندي‌هاي مدیران واحد  14

فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح 

3-1  سیمای افتصادی استان قم  16

3-2 مزیت های بخش کشاورزی استان قم. 22

3-3  توانمندی‌های بخش صنفی و  صنعتی  استان قم. 24

3-4  سایت صنعتی  26

3-5 موقعیت پروژه  27

  • جدول 3-5 – وضعیت زمین محل اجرای طرح  27

3-6  وضعیت  دسترسی به زیرساخت‌ها  28

فصل چهارم: بررسی  استاندارها و کدهای محصولات 

4-1  مزیت‌های تولید محصولات  31

4-2  معرفی محصولات  31

4-3  انواع  کره پاستوریزه  32    

کره معمولاً به دو دسته اصلی تقسیم می شود  32

4-4  کره خامه ای شیرین و (ترش)

4-5 کره گیاهی مارگارین  34

4-6  تنوع  ماگارین 34

4-7  انواع مارگارین  35

4-8 طبقه بندی مارگارین در صنعت پخت بر اساس مارگارین مصرفی 36

4-9  معرفي کدهاي ISIC محصولات  

4-10  بررسی و ارائه استاندارد محصول  37

  • تعاریف، الزامات ،روش ، هدف و دامنه کاربرد  37

4-11  معرفي موارد مصرف و كاربرد  38

4-12  بررسی میزان مصرف محصول  38

4-13  بررسي كا لاهاي جايگزين    38    (طرح توجیهی تولید کره پاستوریزه حیوانی )

4-14 کارکردهای طرح  39

4-15  عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات طرح   40

4-16  بررسی قیمت داخلی  کره پاستوریزه 41

4-17  نمودار بررسی قیمت کره پاستوریزه 41

4-18  اهميت استراتژيك كالا در دنياي امروز  42

4-19 بررسی وضعیت جهانی تجارت کره پاستوریزه صنعتی 42

4-20  صادرات جهانی کره. 42

4-21  واردات جهانی کره  42

4-22  رتبه بندی پیچیدگی تجاری 43

4-23 نقشه صادرات و واردات کره ایران وسایر کشورهای جهان  44

فصل پنجم: آمار عرضه وتقاضا 

5-1  آمار تولید پروانه‌های بهره‌برداری ‌های  انواع کره  پاستوریزه حیوانی و گیاهی در کشور  46

5-2  مشخصات واحدهای فعال صنعتی  تولید کره پاستوریزه  استان قم 46

5-3  مشخصات واحدهای مهم  فعال صنعتی  تولید کره پاستوریزه کشور 47

5-4  آمار جوازهای تاسیس صادره تولید انواع کره پاستوریزه حیوانی و گیاهی کشور و استان قم  49

5-5  آمار طرحهای  تولید کره پاستوریزه کشور  دارای  پیشرفت فیزیک بالای 50  

5-6  مشخصات طرحهای  تولید کره استان قم   دارای  پیشرفت فیزیک بالای 50  درصد   

5-7   مشخصات کل طرحهای  صنعتی کره پاستوریزه   استان قم   50

5-8   مشخصات طرحهای  صنعتی کره پاستوریزه  کشور با پیشرفت فیزیکی 50 درصد و بیشتر 

5-9  عرضه  محصولات   52

5-10   توليد داخلي  52

5-11  جدول آمار تجمعي کل مجوزهای صنعتی استان قم  تا سال  1402 

5-12  آمار کل پروانه بهره برداری صنعتی شهرکهای صنعتی  استان  52

5-13  جدول آمار کل جوازهای تأسیس صادره استان  قم  به تفکیک شهرکهای صنعتی  53

5-14   پیش‌بینی عرضه داخلی  54

5-15   جدول پيش‌بيني امکانات عرضه طرح‌هاي دردست اجرا کشور   55

5-16  جدول پیش‌بینی امکانات عرضه کل داخلی کشور طي سال‌هاي آتی  56

5-17    پیش‌بینی امکانات عرضه کل داخلی کشور طي سنوات آتی  56

5-18    پیش‌بینی امکانات عرضه کل ناشی از تولید داخلی  56

5-19  تقاضا  57

5-20  تقاضاي خارجي (صادرات)   57

5-21 پيش‌بيني تقاضا 58

5-22  تقاضاي داخلي  58

5-23  عمده کانون‌های مصرف  58

5-24  پيش‌بيني تقاضاي کل  58

5-25 جدول پیش‌بینی آتی ميزان تقاضا ی کره  59

5-26  تحليل موازنه پيش‌بيني امکانات عرضه و تقاضا  کره  پاستوریزه  59

5-27   برنامه فروش شرکت و تعيين بازار هدف  60

5-28  جمع‌بندي، نتيجه‌گيري و ارائه پيشنهاد  60

فصل ششم: مطالعات فنی  

  • هدف از ایجاد طرح  62

6-1  محصولات توليدي  62

6-2  دانش فنی و روش تولید تولید کره پاستوریزه  62

6-3  تجهیزات تولید تولید  کره پاستوریزه  64

6-4 طرح شماتیک تولید کره پاستوریزه  64

6-5 مواد اولیه  مورد نیاز تولید مجصولات   65

6-6  پاستوریزاسیون   65

6-7  طعم زدایی تحت خلأ  66

6-8  کشت باکتریایی  66

6-9   ترش  کردن خامه  67

6-10  روش تولید مارگارین  67

6-11 فرایند  فاز چربی  68

6-12  فاز آبی  68

6-13  فاز امولسیون سازی  69

6-14   زون های صنعتی تولید مارگارین  69

6-15  زون یک  فاز آماده سازی آب و چربی 70

6-16  مواد اصلی مرحله چربی  70

6-17    زون دو آماده سازی امولسیون.. 70

6-18    زون سه  پاستوریزاسیون  71

6-19   فرآیند پاستوریزاسیون پس از آماده سازی  72

6-20   زون چهار چیلر کریستال سازی و ورزدادن محصول 72

6-21 پیکربندی خط تولید برای محصول خاص  73

6-22  منطقه پنج فرایند شامل  سیستم  پر کردن بسته بندی  73

6-23  سیستم شتشو درمحل CIP   

6-24  برنامه ریزی تولیدی انواع کره  77

6-25  جدول پيش‌بيني برنامه توليد   78

6-26  هزينه‌هاي سرمايه‌گذاري واحد تولیدی  

6-27  مساحت وهزینه زمين  79

6-28 محوطه‌سازي.. 80

6-29  براورد مساحت و هزینه ساختمان سازی  80

  • بخش تولید  80
  •  فضای انبار  81
  • بخش تأسیسات و تعمیرگاه 81
  • بخش اطلاع‌رسانی (زیرساخت‌های IT، خدمات فناوری اطلاعات)  81
  • ساختمان‌های جنبی و رفاهی پرسنل، اداری و مدیریت  81

6-30  مشخصات و هزینه تجهیزات تولید 82

6-31  تأسيسات عمومی  83

6-32   بر آورد برق مصرفی  84

6-33   تأسیسات عمومی و مکانیکی  85

6-34   سيستم اعلام و اطفاء حريق  85

6-35   سيستم گرمايش و سرمايش 85

6-36   سيستم هواي فشرده  86

6-37  سوخت مصرفی  مورد نیاز 86

6-38  ارتباطات.. 86

6-39  آب مصرفی.. 86

6-40  وسايل حمل‌ونقل  86

6-41  تجهيزات و وسايل اداري و خدماتي  86

6-42  هزينه‌هاي متفرقه و پیش‌بینی‌نشده 87

6-43  هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري  87

6-44  سرمايه در گردش  88

6-45  هزينه‌هاي توليد. 89

  • مواد اوليه اصلی ، کمکي و بسته‌بندي 89

6-46  برآورد هزینه حقوق و دستمزد کارکنان 89

6-47   هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات 90

6-48   برآورد هزینه تعمير و نگهداري  92

6-49  هزينه استهلاک 92

6-50  جدول هزينه‌هاي ثابت و متغير. 93

6-51  شاخص های نقطه سربه‌سر   93

6-52  زمان‌بندي اجراي طرح   93

فصل هفتم: صورتهای مالی 

7-1  پیش‌بینی عملكرد سود وزيان.. 96

7-2 پیش بینی منابع و مصارف 97

7-3 جدول پیش بینی  ترازنامه  98

7-4 جدول عایدات نقدی 99

7-5  برخی از نسبتهای مالی   100

طرح مرتبط:  ( طرح توجیهی تولید روغن حیوانی )

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید کره گیاهی مارگارین ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 بهمن 1403 | نظرات ()